Projecten

Werkwijze van IRIS Projects

IRIS gaat zorgvuldig te werk om ervoor te zorgen dat de veiligheid van uw werkomgeving wordt gegarandeerd. We beginnen met een aanmeldings- en intakegesprek om de specifieke behoeften van uw bedrijf te begrijpen. Dit kan telefonisch of per e-mail plaatsvinden, afhankelijk van uw voorkeur.
Home » Actueel & kennis » Projecten » Werkwijze van IRIS Projects
w

Heb je liever direct contact met een expert?

Jeremy Veenema
06 427 348 41

Hoe gaat IRIS Projects te werk?

  1. Aanmelding & Intake gesprek (telefonisch of per mail)
  2. Prijsindicatie, offerte op maat
  3. Planning en voorbereiding
  4. Uitvoering onderzoek
  5. Verwerken meetgegevens
  6. Evaluatie meetgegevens en in overleg meetstrategie verder bepalen
  7. Opstellen concept rapportage
  8. Nabespreking en definitief maken rapportage

Prijsindicatie en offerte op maat

Na het intakegesprek ontvangt u van ons een prijsindicatie en een offerte op maat, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Zodra u akkoord gaat, plannen we het onderzoek en bereiden we ons zorgvuldig voor.

Onderzoek

Het onderzoek zelf wordt uitgevoerd door ons team van experts, die beschikken over de juiste kennis en apparatuur om de metingen uit te voeren. Na afloop worden de meetgegevens verwerkt en geëvalueerd, waarna we in overleg met u de meetstrategie verder bepalen.

Rapportage

Op basis van de gegevens die we hebben verzameld, stellen we een concept rapportage op. Hierin vindt u een overzicht van de bevindingen en aanbevelingen. We bespreken deze bevindingen met u in een nabespreking en werken vervolgens samen met u aan de definitieve rapportage.

Bij IRIS nemen we onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van uw werkomgeving serieus en werken we nauw samen met u om ervoor te zorgen dat u een veilige en gezonde werkomgeving heeft.

Home » Actueel & kennis » Projecten » Werkwijze van IRIS Projects

Een veilige werkomgeving begint vandaag!

Nadat je het offerteaanvraagformulier hebt ingevuld, gaan wij bij IRIS Projects direct aan de slag om je te helpen bij het creëren van een veilige werkomgeving.

Onze experts zullen contact met je opnemen om de details van je aanvraag te bespreken en om een op maat gemaakt voorstel te maken.

Andere berichten voor jou!

Op basis van wat je nu bekijkt, verwachten wij dat je de volgende berichten ook interessant zult vinden.