Diensten

IRIS kent haar expertise op 4 werkgebieden

Onze diensten zijn zorgvuldig gekozen om de grootst mogelijke veiligheid en efficiëntie te garanderen, en we zijn trots op onze toewijding aan onderzoek en inlichtingen. We streven ernaar om de marktleider in ons vakgebied te zijn en zijn toegewijd om onze klanten te helpen slagen.

Home » Diensten

Innovation

Heeft u een innovatief product of dienst en wilt u deze onafhankelijk op het gebied van veiligheid/blootstelling laten toetsen?

Meer over innovation

Research

Wilt u een onderzoek laten uitvoeren op het gebied van blootstelling aan gevaarlijke stoffen, geluid, trillingen, fysieke of fysische belasting?

Meer over research

Intelligence

Wilt u een E-training volgen in uw eigen tijd of op afstand? Of heeft u hulp of ondersteuning nodig bij het maken van trainingen op het gebied van veiligheid?

Meer over intelligence

Safety

Zoekt u voor korte of lange termijn een interim veiligheidskundige, interim arbeidhygiënist, interim asbestdeskundige?

Meer over safety

e-Learning

Transformeer je carrière met onze online trainingen.

Een veilige werkomgeving begint vandaag!

Nadat je het offerteaanvraagformulier hebt ingevuld, gaan wij bij IRIS Projects direct aan de slag om je te helpen bij het creëren van een veilige werkomgeving.

Onze experts zullen contact met je opnemen om de details van je aanvraag te bespreken en om een op maat gemaakt voorstel te maken.