Contact opnemen met IRIS Projects –
Gecertificeerd Hoger Veiligheidskundige

De expert op het gebied van veilig werkend Nederland.

Met IRIS Projects kunt u erop vertrouwen dat uw werknemers veiliger werken en dat uw bedrijf voldoet aan de nieuwste veiligheidsvoorschriften. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen.
Home » Contact

Onze contactgegevens

IRIS PROJECTS
Stationsstraat 24
3881 AD Putten
(Tonen op de kaart)

Telefoon +31 6 42734841
E-mail info@irisprojects.nl

KvK 70341176
BTW NL001953664B93

Vrijblijvend offerte op maat aanvragen?

Onze experts zullen contact met je opnemen om de details van je aanvraag te bespreken en om een op maat gemaakt voorstel te maken.

Gecertificeerd Hoger Veiligheidskundige

Als gecertificeerd Hoger Veiligheidskundige zijn wij dan ook arbokerndeskundige en bevoegd om bijvoorbeeld uw RIE & PvA te toetsen op juistheid en volledigheid.

Stuur ons een bericht

De persoonsgegevens (uw naam, e-mailadres en bericht) die u ingeeft bij het versturen van dit bericht, worden alleen gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag en worden bewaard bij IRIS Projects. Meer informatie in ons privacybeleid.

Op de kaart

Vanuit centraal, efficiënt in heel Nederland.

IRIS Projects onderzoekt.

IRIS Projects is uw partner als het gaat om onderzoek naar blootstelling aan gevaarlijke stoffen, geluid, trillingen, fysieke of fysische belasting.

Onderzoek laten uitvoeren

IRIS Projects rapporteert.

Breng alle risico's binnen uw bedrijf in kaart zodat u deze kunt aanpakken. Het bevordert ook de veiligheid en gezondheid binnen uw bedrijf.

RI&E en/of PvA laten maken

IRIS Projects leidt op.

Onze deskundige trainers bieden u de kennis en vaardigheden die u nodig hebt om veilig met gevaarlijke stoffen om te gaan en ongevallen te voorkomen.

Nieuwe vaardigheden leren