Trainingen

Kennis en expertise om uw werkplek veilig te houden.

Onze deskundige trainers bieden u de kennis en vaardigheden die u nodig hebt om veilig met gevaarlijke stoffen om te gaan en ongevallen te voorkomen. Onze veiligheidstrainingen omvatten alles van veiligheidsbewustzijn tot de juiste behandeling en verwijdering van gevaarlijke materialen.
Home » Trainingen

Breed scala aan veiligheidstrainingen

Bij IRIS Projects bieden we een breed scala aan trainingen op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om algemene veiligheidstrainingen of meer gespecialiseerde trainingen op het gebied van asbest, arbeidshygiëne en fysieke belasting, wij hebben de juiste trainingen om uw personeel veilig te houden op de werkplek.

Lees meer in onze blog: “Breed scala aan trainingen op het gebied van veiligheid”.

Preventie- en veiligheidstrainingen op locatie voor bedrijven

Bij IRIS Projects bieden we bedrijfstrainingen op locatie aan om ervoor te zorgen dat uw personeel de juiste kennis en vaardigheden heeft om veilig te werken.

Het voordeel van bedrijfstrainingen op locatie is dat deze volledig kunnen worden afgestemd op uw specifieke bedrijfsbehoeften.

We werken samen met onze klanten om de trainingen aan te passen aan hun bedrijfsprocessen, de werkomgeving en de uitdagingen waarmee zij dagelijks te maken hebben.

E-learning trainingen

Bij IRIS Projects begrijpen we hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan e-learning trainingen aan die onze klanten kunnen helpen om hun kennis over veiligheid op de werkplek up-to-date te houden.

Gespecialiseerde trainingen

Bij IRIS Projects bieden we gespecialiseerde trainingen aan die zijn gericht op het veilig omgaan met specifieke risico’s op de werkplek. Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van asbest, arbeidshygiëne en fysieke belasting, en zijn volledig op de hoogte van de laatste veiligheidsvoorschriften en -protocollen.

Ontdek onze gespecialiseerde trainingen:

  • Asbesttrainingen
  • Arbeidshygiëne Trainingen
  • Fysieke belasting trainingen

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen over onze trainingen

Om u te helpen de juiste veiligheidstraining te kiezen, hebben we hieronder de meest gestelde vragen over onze trainingen beantwoord.

Welke soorten veiligheidstrainingen biedt IRIS Projects aan?
We bieden een breed scala aan veiligheidstrainingen op maat aan, inclusief trainingen op het gebied van asbest, veilig werken op hoogte en arbeidshygiëne.
Wat zijn de voordelen van jullie veiligheidstrainingen?
Onze trainingen zijn ontworpen om uw werknemers bewust te maken van de meest recente ontwikkelingen en voorschriften op het gebied van veiligheid, zodat ze veiliger kunnen werken en gezond blijven.
Wat is het verschil tussen e-learning en trainingen op locatie?
E-learning geeft u de mogelijkheid om in uw eigen tempo te leren, terwijl trainingen op locatie interactiever zijn en meer mogelijkheden bieden voor praktische oefeningen en groepsdiscussies.
Hoe kan ik me aanmelden voor een training?
U kunt zich eenvoudig aanmelden voor onze trainingen via onze website of contact met ons opnemen voor meer informatie over onze maatwerktrainingen op locatie.
Hoeveel tijd kost een training?
De duur van onze trainingen varieert, afhankelijk van de specifieke training en uw behoeften. We kunnen echter altijd een schema opstellen dat past bij uw bedrijf en uw planning.