Research

Onderzoek naar blootstelling aan gevaarlijke stoffen, geluid en trillingen.

IRIS Projects is uw partner als het gaat om onderzoek naar blootstelling aan gevaarlijke stoffen, geluid, trillingen, fysieke of fysische belasting. Wij beschikken over de juiste expertise en apparatuur om veiligheids- en gezondheidsrisico’s te beoordelen en te meten. Onze diensten omvatten onder andere lucht- en oppervlakteonderzoek, blootstellingsmetingen, en analyses van gevaarlijke stoffen.
Home » Research

IRIS Projects onderzoekt

Onze onderzoeksdiensten omvatten:

Onderzoek naar blootstelling aan gevaarlijke stoffen

Blootstelling aan gevaarlijke stoffen kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Ons blootstellingsonderzoek brengt de risico’s in kaart en biedt oplossingen om deze risico’s te minimaliseren. We voeren onder andere onderzoek uit naar:

  • Chemische blootstelling
  • Blootstelling aan biologische agentia (schimmels & bacteriën)

Geluid- en trillingsonderzoek

Geluids- en trillingsniveaus kunnen leiden tot gehoorverlies, vermoeidheid en andere gezondheidsproblemen zoals tinnitus of hand arm vibratie syndroom. Ons onderzoek helpt bedrijven om te voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van geluid en trillingen, en biedt oplossingen om deze risico’s te beperken. We voeren onder andere onderzoek uit naar:

  • Hinderlijk/schadelijk geluid op de werkplek
  • Schadelijke trillingen op het lichaam

Fysiek belasting & ergonomie

Fysieke belasting en een verkeerde ergonomische werkplek kan leiden tot lichamelijke klachten, zoals rugpijn en RSI. Ons onderzoek helpt bedrijven om te begrijpen hoe deze belasting kan worden verminderd, en hoe de productiviteit kan worden verbeterd. We voeren onder andere onderzoek uit naar:

  • Werkhoudingen en bewegingen
  • Trekken, duwen en tillen
  • Beoordeling van de ergonomie op de werkplek

Diensten

Andere werkzaamheden op het gebied van onderzoek.

Wij bieden een uitgebreide reeks diensten op het gebied van onderzoek. Als u niet ziet wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en bieden advies met doorverwijzing als dat nodig is.