Over IRIS Projects

Een veilige en effectieve werking voor uw bedrijf en zijn personeel.

Bij IRIS Projects onderscheiden we ons door onze expertise op het gebied van intelligentie, onderzoek, innovatie en veiligheid. We zijn toegewijd aan het waarborgen van de veiligheid van onze klanten en hun personeel door middel van innovatieve oplossingen en hoogwaardige diensten. Ontdek onze missie, keurmerken, certificaten en de 7 zekerheden die we bieden. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en betrouwbaarheid in het vakgebied.
Home » Over IRIS

Het team van IRIS Projects werkt met een missie

Onze missie is om toonaangevend te zijn op het gebied van veiligheid door innovatieve oplossingen te bieden, onderzoek te doen en informatie te verzamelen om de veiligheid van onze klanten en hun personeel te waarborgen.

Door onze toewijding aan innovatie, onderzoek en intelligentie streven we ernaar de vertrouwde partner te zijn voor bedrijven en individuen die hun werknemers en klanten willen beschermen.

Keurmerken & certificaten

Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat onze Hoger Veiligheidskundige het Hobéon SKO keurmerk heeft behaald. Als gecertificeerd Hoger Veiligheidskundige zijn wij dan ook arbokerndeskundige en bevoegd om bijvoorbeeld uw RIE & PvA te toetsen op juistheid en volledigheid.

Dit certificaat toont aan dat onze kunde en kennis door een onafhankelijke instantie zijn getoetst en geborgd. Zo kunnen wij onze klanten, werkgevers en opdrachtgevers de verzekering bieden dat zij te maken hebben met een professional die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en ruime ervaring heeft in het vakgebied.

Bezoek hobeon.nl

De 7 zekerheden bij IRIS Projects

  1. Betrouwbaar en onafhankelijk onderzoek
  2. Jarenlange ervaring op het gebied van veiligheidstoetsing
  3. Helpt u te voldoen aan de wettelijke eisen en voorkomt u stilstand, gezondheidsschade en eventuele boetes
  4. Onze diensten vergroten het vertrouwen van uw klanten
  5. We helpen u om aan alle veiligheidseisen te voldoen
  6. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen
  7. Als betrouwbare partner werken we nauw samen.

Referenties

Vertrouwd door enkele van de beste in de branche.

Onze uitgebreide staat van dienst en expertise maken ons de perfecte partner voor uw bedrijf. Kies voor IRIS Projects en profiteer van onze ervaring en bewezen succes.

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

Om u snel op weg te helpen, hebben we hieronder de meest gestelde vragen alvast beantwoord. Wordt u vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op.

Waarom is het belangrijk om mijn innovatieve product of dienst te laten toetsen op het gebied van veiligheid en blootstelling?
Het is belangrijk om innovatieve producten en diensten te toetsen op het gebied van veiligheid en blootstelling om ervoor te zorgen dat ze geen risico's vormen voor gebruikers en het milieu. Door het uitvoeren van een grondige risicobeoordeling kunnen mogelijke veiligheids- en gezondheidsrisico's worden geïdentificeerd en kunnen passende maatregelen worden genomen om deze risico's te beheersen of te elimineren.
Wat voor soort onderzoeken biedt IRIS Projects aan en hoe kan het helpen bij het beoordelen van veiligheids- en gezondheidsrisico's?
IRIS Projects biedt verschillende soorten onderzoeken aan, waaronder risicobeoordelingen, blootstellingsonderzoek en compliance audits. Door middel van deze onderzoeken kunnen veiligheids- en gezondheidsrisico's worden geïdentificeerd en kan er advies worden gegeven over hoe deze risico's kunnen worden beheerst of geëlimineerd.
Hoe kan IRIS Projects mij helpen bij het trainen van mijn werknemers op het gebied van veiligheid?
IRIS Projects biedt verschillende soorten veiligheidstrainingen aan die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. We kunnen u helpen bij het ontwikkelen van aangepaste trainingsprogramma's om ervoor te zorgen dat uw werknemers de benodigde vaardigheden en kennis hebben om veilig te werken.
Kan IRIS Projects op locatie veiligheidstrainingen verzorgen?
Ja, IRIS Projects kan op locatie veiligheidstrainingen verzorgen. Dit kan helpen om de training beter af te stemmen op de specifieke behoeften van het bedrijf en de werkomgeving.
Hoe kan ik me aanmelden voor een training door IRIS Projects?
U kunt zich eenvoudig aanmelden voor onze trainingen via onze website of contact met ons opnemen voor meer informatie over onze maatwerktrainingen op locatie.