Sectoren

Expertise in veiligheid en efficiëntie in jouw sector

Ons vooruitstrevende bedrijf biedt innovatieve oplossingen op het gebied van veiligheid en efficiëntie voor Bouw- en Sloopbedrijven, Industrie en Maakindustrie, Luchtvaart en Scheepvaart. Wij leveren ongeëvenaarde diensten om de werking van jouw bedrijf te waarborgen en jouw doelen te bereiken, terwijl je jouw werknemers en het milieu beschermt.
Home » Sectoren

Veiligheid en efficiëntie voor Bouw- en Sloopbedrijven

Voor bouw- en sloopbedrijven bieden wij veiligheidsdiensten om de werking van jouw bedrijf te helpen waarborgen en ongevallen te voorkomen. Met onze expertise op het gebied van intelligentie, onderzoek en innovatie zijn wij in staat om jou ongeëvenaarde diensten aan te bieden. Laat ons jou helpen jouw werknemers en het milieu te beschermen terwijl jij jouw doelen bereikt.

Onderzoeks- en innovatiediensten voor Industrie en productie

Voor de industrie en productie bieden wij onderzoeks- en innovatiediensten om jouw bedrijf te helpen efficiënter te werken en meer te produceren. Onze trainingsprogramma’s helpen jouw bedrijf en haar medewerkers voorop te blijven lopen en zich voor te bereiden op de toekomst. Laat ons jou helpen jouw prestaties te verbeteren en tegelijkertijd jouw werknemers en het milieu te beschermen.

Veiligheid en efficiëntie voor Lucht- en scheepvaart

Voor de lucht- en scheepvaart bieden wij veiligheidsdiensten om de werking van jouw bedrijf te helpen waarborgen en ongevallen te voorkomen. Wij hebben jarenlange ervaring in deze sectoren en kunnen jou daarom de beste diensten aanbieden. Laat ons jou helpen jouw werknemers en het milieu te beschermen terwijl jij jouw doelen bereikt.

Veiligheid en efficiëntie voor HSE&S-teams

Voor HSE&S-teams bieden wij trainingen om jou te helpen jouw doelen op het gebied van gezondheid, veiligheid, milieu en duurzaamheid te bereiken. Onze ervaren trainers geven jou de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om beleid en procedures te ontwikkelen en te implementeren. Laat ons jou helpen jouw organisatie te verbeteren en te laten groeien.

Referenties

Vertrouwd door enkele van de beste in de branche.

Onze uitgebreide staat van dienst en expertise maken ons de perfecte partner voor uw bedrijf. Kies voor IRIS Projects en profiteer van onze ervaring en bewezen succes.