Intelligence

Veiligheidstrainingen op maat: op locatie en e-learning

Bij IRIS Projects begrijpen we hoe belangrijk het is om de veiligheid op de werkplek te waarborgen. Daarom bieden wij op maat gemaakte veiligheidstrainingen op locatie en via e-learning aan, die aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelstellingen. Of het nu gaat om een training op het gebied van asbest, veilig werken op hoogte of arbeidshygiëne, wij hebben de expertise om u te helpen uw werknemers veilig te houden.

Home » Diensten » Intelligence

De voordelen van onze veiligheidstrainingen

Onze trainingen zijn ontworpen om uw werknemers bewust te maken van de meest recente ontwikkelingen en voorschriften op het gebied van veiligheid, zodat ze veiliger kunnen werken en gezond blijven. We bieden zowel trainingen op locatie als via e-learning, zodat u kunt kiezen welke optie het beste past bij uw bedrijf en uw planning.

Meer over onze trainingen

Onze expertise in het ontwikkelen van trainingen op maat

Bij IRIS Projects hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte veiligheidstrainingen voor bedrijven. We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften en doelstellingen te begrijpen, zodat we trainingen kunnen ontwikkelen die daarop aansluiten.

Onze trainers zijn experts op het gebied van veiligheidskunde, asbest en arbeidshygiëne, en kunnen u helpen uw werknemers te trainen en te ondersteunen om veiliger te werken.

Training op maat laten ontwikkelen

Ons aanbod van trainingen en hoe u zich kunt aanmelden

Bij IRIS Projects bieden we een breed scala aan veiligheidstrainingen op maat. Of u nu op zoek bent naar algemene veiligheidstrainingen of meer gespecialiseerde trainingen op het gebied van bijvoorbeeld asbest of fysieke belasting, wij hebben de juiste training voor uw bedrijf.

U kunt zich eenvoudig aanmelden voor onze trainingen via onze website of contact met ons opnemen voor meer informatie over onze maatwerktrainingen op locatie.

Meer over onze trainingen

e-Learning

Transformeer je carrière met onze online trainingen.