Nieuws

Veiligheid en Innovatie: Wat Biedt IRIS Projects?

Veiligheid is van cruciaal belang voor elk bedrijf, vooral als het gaat om innovatie. Het implementeren van effectieve veiligheidsmaatregelen zorgt niet alleen voor de bescherming van werknemers, maar...
Home » Actueel & kennis » Nieuws » Veiligheid en Innovatie: Wat Biedt IRIS Projects?
w

Heb je liever direct contact met een expert?

Jeremy Veenema
06 427 348 41

Veiligheid is van cruciaal belang voor elk bedrijf, vooral als het gaat om innovatie. Het implementeren van effectieve veiligheidsmaatregelen zorgt niet alleen voor de bescherming van werknemers, maar speelt ook een essentiële rol bij het bevorderen van innovatie binnen organisaties. Bij IRIS Projects begrijpen we dit belang en daarom bieden we hoogwaardige diensten op het gebied van veiligheid en innovatie.

IRIS Projects: Een Toonaangevende Speler in Veiligheid & Innovatie

Met meer dan 15 jaar ervaring op ons terrein heeft IRIS Projects zich gevestigd als een pionier in veiligheid en innovatie. Onze geschiedenis toont aan dat wij ons inzetten voor de veiligheid van onze klanten en hun personeel door middel van intelligente onderzoeken, innovatieve benaderingen en hoogwaardige diensten.

Ons engagement voor veiligheid blijkt ook uit onze erkenning met het Hobéon SKO keurmerk. Dit keurmerk bevestigt onze expertise op het gebied van intelligentie, onderzoek, innovatie en veiligheidsmanagement.

Diensten voor Veiligheid en Innovatie bij IRIS Projects

Bij IRIS Projects bieden we diverse diensten aan die gericht zijn op het waarborgen van veiligheid in combinatie met innovatieve ontwikkelingen:

1. Onafhankelijke Veiligheidstoetsing:

Wanneer u een nieuw product of nieuwe dienst wilt introduceren, is het essentieel om te controleren of deze voldoet aan de veiligheidsnormen. Onze experts kunnen een onafhankelijke veiligheidstoetsing uitvoeren, waarbij ze uw innovatieve product of dienst grondig beoordelen op mogelijke risico’s en blootstellingsgevaren.


2. Onderzoek naar Blootstelling aan Gevaarlijke Stoffen:

In sommige sectoren kan het gebruik van gevaarlijke stoffen niet volledig worden vermeden. Ons team voert gedegen onderzoek uit naar de blootstellingsrisico’s en ontwikkelt effectieve maatregelen om werknemers te beschermen tegen schadelijke stoffen.

Blootstellingsmetingen uitgevoerd door een arbeidshygiënist omvatten het verzamelen en analyseren van monsters van lucht, water, stof en andere materialen op een werkplek om de niveaus van mogelijk schadelijke stoffen te bepalen.


3. Training voor Veiligheid:

Bij IRIS Projects begrijpen we dat het opleiden van medewerkers essentieel is voor een veilige werkomgeving. Daarom bieden we trainingsprogramma’s aan die werknemers voorzien van de nodige kennis en vaardigheden op het gebied van veiligheid.


4. Interim Veiligheidskundige Ondersteuning:

Soms is er behoefte aan extra expertise op het gebied van veiligheid binnen uw organisatie, bijvoorbeeld tijdens drukke periodes of projectmatige werkzaamheden. Onze interim-veiligheidskundigen kunnen u ondersteunen met hun specialistische kennis en ervaring.


Casestudy’s en Voorbeelden

Bij IRIS Projects hebben we talloze succesvolle projecten afgerond waarbij we hebben bijgedragen aan innovatie in combinatie met veiligheid. Enkele concrete voorbeelden zijn:

1. Industrie:

Door onze brede kennis van veiligheid en arbeidshygiëne hebben we praktische maar veilige oplossingen ontwikkeld voor complexe problemen binnen de industrie. Zoals bijvoorbeeld het in kaart brengen van blootstelling aan: dieselmotoremissie, lasrook, lichaamstrillingen, hand-arm trillingen. Onze expertise heeft geleid tot verbeterde processen, verminderd risico en bescherming van werknemers.

2. Onafhankelijke Veiligheidstoetsing bij Productontwikkeling:

IRIS Projects heeft meerdere productontwikkelaars ondersteund bij het toetsen van hun innovatieve producten op het gebied van veiligheid en blootstelling aan gevaarlijke stoffen. Te denken valt aan het toepassen van stoffen voor het bestrijden/voorkomen van schimmels. Dankzij onze beoordeling kunnen deze bedrijven met vertrouwen hun product naar de markt brengen.

Profiteren Organisaties van IRIS Projects’ Expertise?

Het samenwerken met een expert op het gebied van veiligheid en innovatie zoals IRIS Projects biedt talloze voordelen voor organisaties:

Verbeterde veiligheid Onze diensten helpen om een veilige werkomgeving te creëren, wat resulteert in minder ongevallen en gezondere werknemers.
Verhoogde efficiëntie Innovatie kan alleen plaatsvinden in een goed georganiseerde en gestroomlijnde omgeving. Met behulp van onze diensten kunnen organisaties hun processen optimaliseren, waardoor ze efficiënter worden.
Gerenommeerde reputa Het werken met een betrouwbare partner zoals IRIS Projects draagt bij aan uw reputatie als bedrijf dat de veiligheid van zijn werknemers serieus neemt en streeft naar innovatie.
Voldoen aan wettelijke eisen Door samen te werken met IRIS Projects, kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijf voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid.

 

Veiligheid als Drijvende Kracht voor Innovatie: Ontdek de Samenwerking met IRIS Projects!

Innovatie is essentieel voor de groei en duurzaamheid van organisaties. Maar om succesvol te innoveren, moet veiligheid altijd een prioriteit blijven. Bij IRIS Projects begrijpen we dit belang en bieden we hoogwaardige diensten op het gebied van veiligheid en innovatie. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij uw bedrijf kunnen helpen bij het creëren van een veilige en effectieve werkomgeving.

Contactgegevens:

Maak een connectie met Jeremy Veenema op LinkedIn
IRIS Projects
E-mail: jeremy@irisprojects.nl
Telefoonnummer: +31 6 427 348 41

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of wilt samenwerken. We kijken uit naar onze mogelijke samenwerking!

Home » Actueel & kennis » Nieuws » Veiligheid en Innovatie: Wat Biedt IRIS Projects?

Een veilige werkomgeving begint vandaag!

Nadat je het offerteaanvraagformulier hebt ingevuld, gaan wij bij IRIS Projects direct aan de slag om je te helpen bij het creëren van een veilige werkomgeving.

Onze experts zullen contact met je opnemen om de details van je aanvraag te bespreken en om een op maat gemaakt voorstel te maken.

Andere berichten voor jou!

Op basis van wat je nu bekijkt, verwachten wij dat je de volgende berichten ook interessant zult vinden.