Nieuws

Maak Kennis met Jeremy Veenema: Jouw Partner in Veiligheid

Veiligheid is van het grootste belang voor elke organisatie. Het waarborgen van een veilige werkomgeving is niet alleen essentieel om de gezondheid en het welzijn van medewerkers te beschermen, maar ook om wettelijke verplichtingen na te komen en bedrijfsrisico's te beperken.
Home » Actueel & kennis » Nieuws » Maak Kennis met Jeremy Veenema: Jouw Partner in Veiligheid
w

Heb je liever direct contact met een expert?

Jeremy Veenema
06 427 348 41

Veiligheid is van het grootste belang voor elke organisatie. Het waarborgen van een veilige werkomgeving is niet alleen essentieel om de gezondheid en het welzijn van medewerkers te beschermen, maar ook om wettelijke verplichtingen na te komen en bedrijfsrisico’s te beperken. Maar waar begin je als je een veilige werkomgeving wilt creëren? Dat is waar Jeremy Veenema, oprichter van IRIS Projects, jou kan helpen.

Wie is Jeremy Veenema?

Jeremy Veenema is een ervaren veiligheidskundige en arbeidshygiënist met een passie voor het creëren van veiligheid op de werkplek. Met zijn uitgebreide professionele achtergrond en expertise op het gebied van veiligheid en gezondheid, heeft hij zich bewezen als betrouwbare partner voor talloze organisaties.

Met jarenlange ervaring in veiligheidstoetsing zorgt Jeremy ervoor dat jouw medewerkers in een veilige werkomgeving hun vak kunnen uitoefenen. Hij helpt bedrijven om aan alle wettelijke eisen te voldoen en problemen zoals ongevallen, gezondheidsschade en daardoor stilstand en boetes te voorkomen.

De Passie voor Veiligheid

Wat Jeremy echt onderscheidt als expert in zijn vakgebied, is zijn motivatie en toewijding aan veiligheid. Hij gelooft dat elke organisatie recht heeft op een veilige werkomgeving waarin medewerkers optimaal kunnen presteren zonder zich zorgen te hoeven maken over hun gezondheid en welzijn.

Jeremy heeft een indrukwekkende staat van dienst als het gaat om veiligheidsverbeteringen. Hij heeft talloze succesvolle projecten voltooid waarbij hij bedrijven heeft geholpen om risico’s te identificeren, te beoordelen en aan te pakken. Zijn expertise strekt zich uit over verschillende sectoren, waaronder de industrie, de bouw en sloop.

IRIS Projects: Missie en Waarden

IRIS Projects is het bedrijf dat Jeremy Veenema heeft opgericht met als doel organisaties te ondersteunen bij het creëren van een veilige werkomgeving. Het team van IRIS Projects streeft ernaar het vertrouwen van klanten te vergroten door hen hoogwaardige diensten en innovatieve oplossingen op maat aan te bieden.

De missie van IRIS Projects is eenvoudig maar krachtig: zorgen voor een veilige werkomgeving voor jouw bedrijf en zijn personeel. Ze begrijpen dat elke organisatie uniek is en daarom biedt IRIS Projects maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Kernwaarden van IRIS Projects zijn Inovation, Research, Intelligence en Safety

De kernwaarden van IRIS Projects zijn innovatie, onderzoek, intelligentie en veiligheid. Deze waarden vormen de basis voor alles wat ze doen – ze blijven voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in hun vakgebied om ervoor te zorgen dat ze altijd actuele expertise kunnen bieden aan hun klanten.

Jeremy’s Rol als Jouw Veiligheidspartner

Als jouw veiligheidspartner staat Jeremy Veenema klaar om organisaties en bedrijven te helpen bij het verbeteren van de veiligheid. Hij begrijpt dat elke situatie uniek is en daarom biedt hij op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

IRIS Projects biedt een breed scala aan diensten, variërend van onafhankelijk onderzoek tot trainingen en interim-ondersteuning. Of je nu behoefte hebt aan een risicoanalyse, training voor medewerkers of advies over wet- en regelgeving, het team van IRIS Projects kan je helpen.

Met ruime ervaring in verschillende sectoren weet IRIS Projects precies waar de uitdagingen liggen als het gaat om veiligheid op de werkplek. Het doel is om samen met jou te werken aan duurzame veiligheidsverbeteringen die positieve resultaten opleveren voor jouw organisatie.

Hoe Jeremy Te Bereiken en Samen te Werken

Wil je meer weten over hoe Jeremy Veenema jouw organisatie kan helpen bij het creëren van een veilige werkomgeving? Neem contact met hem op via LinkedIn of stuur een e-mail naar info@irisprojects.nl. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via +316 427 348 41.

Jeremy staat klaar om jouw vragen te beantwoorden, advies te geven en samen met jou aan de slag te gaan om veiligheid binnen jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Home » Actueel & kennis » Nieuws » Maak Kennis met Jeremy Veenema: Jouw Partner in Veiligheid

Een veilige werkomgeving begint vandaag!

Nadat je het offerteaanvraagformulier hebt ingevuld, gaan wij bij IRIS Projects direct aan de slag om je te helpen bij het creëren van een veilige werkomgeving.

Onze experts zullen contact met je opnemen om de details van je aanvraag te bespreken en om een op maat gemaakt voorstel te maken.

Andere berichten voor jou!

Op basis van wat je nu bekijkt, verwachten wij dat je de volgende berichten ook interessant zult vinden.